Bekijk alle Ibiza bikini’s

Ibiza badpakDe perfecte Ibiza bikini?

Als jij graag daar bent waar het hip, hot and happening is, dan is Ibiza voor jou deze zomer the place to be. Ibiza heeft immers alles in huis om er een geslaagde vakantie door te brengen. Het uitgaansleven op dit Spaanse eiland is ongeëvenaard. De bekendste dj’s ter wereld treden op in de vetste clubs en discotheken en tillen uitgaan naar een hoger level. Tot vroeg in de morgen kun je hier helemaal los gaan en alles van werk, school of studie vergeten.

En wat doe je dan na een nachtje feesten? Precies, dan ga je in je jurkje lekker naar het strand of naar het zwembad bij je hotel om daar rustig bij te komen. En natuurlijk om je weer voor te bereiden op de volgende avond en nacht, want ook dan is er vast wel weer ergens een dikke party waar je in je vetste Ibiza outfit. Natuurlijk wil je er niet alleen tijdens het uitgaan goed uitzien. Ook aan het zwembad of aan het strand wil je graag dat de ogen op jou gericht zijn.

Met de juiste bikini sta je in de spotlights

Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk een beetje aandacht krijgt draag je uiteraard een Ibiza bikini. Alles op Ibiza draait om in de spotlights staan en hier hoort het volgen van de laatste Ibiza trends zeker bij. Er bestaat zoiets als Ibiza badkleding en ook hierin is zeker een trend waar te nemen. Aangezien de bikini hier veruit het meest gedragen wordt op het strand spreken we liever over Ibiza bikini’s. De voorbereidingen op jouw Ibiza reis begint natuurlijk al gewoon in Nederland. We vertellen je dan ook graag wat meer over de trends van de Ibiza bikini’s, zodat jij goed beslagen ten ijs komt.

Ibiza bikini modelWat zijn dan de Ibiza bikini’s die jouw die graag geziene gast maken? Let op, als jouw bikini aan onderstaande zaken voldoet, dan kun je deze gerust in je koffer stoppen.

  • De Ibiza bikini zonder bandjes, de “bandeau bikini”, is razend populair en eigenlijk moet je deze wel bij je hebben.
  • Felgekleurde bikini’s zijn ook helemaal hot, waarbij de kleur er niet eens zo heel veel toe doet. Felle kleuren laten jouw zongebruinde huid perfect uitkomen en geven je die “wow-factor”.
  • Heeft jouw bikini vrolijke en kleurrijke prints? Dan heb je voor Ibiza de juiste smaak, dus deze mag zeker met je mee! En als het dan ook nog bloemenprints zijn, dan val je zeker in de smaak.
  • De bikini die afgewerkt is met kraaltjes, ringetjes of franje kan zich ook in een warme belangstelling verheugen. Helemaal niet verkeerd dus om ook zo’n soort bikini aan te schaffen.

Ga je naar Ibiza, dan zal dit in de meeste gevallen voor minstens acht dagen zijn. Je doet er dan ook goed aan om meerdere Ibiza bikini’s bij je te hebben. Want ook afwisseling hoort bij Ibiza en een week lang rondlopen in dezelfde bikini is dan ook een absolute not-done! En laten we wel zijn, dat wil je toch zelf ook niet?

Ibiza bikini’s
4.5 (90%) 14 beoordelingen