Bekijk alle Ibiza hoeden

Ibiza style hoedenWelke hoeden doen het goed op Ibiza?

Voor de meeste mensen is Ibiza het eiland om te feesten. Even helemaal uit je bol gaan en alle andere dingen vergeten. De bijnaam van dit Spaanse eiland is dan ook niet voor niets “the party island”. Als je hier heen gaat op vakantie, dan wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. En er op je allerbest uitzien betekent dat je rekening houdt met de ongeschreven modewetten die gelden op dit eiland. Ibiza heeft namelijk een geheel eigen kledingstijl, want waarom wordt er anders over bijvoorbeeld Ibiza kleding, Ibiza slippers en Ibiza bikini’s geschreven en geadverteerd?

Als je dus er echt voor gaat, dan zorg je ervoor dat je de juiste kloffie bij je hebt. Maar naast kleding, badmode en slippers bestaat er ook nog iets als Ibiza hoeden. En denk nou niet direct dat dit niets voor jou is. Ibiza is namelijk ook het eiland waar stijl en elegantie zwaar tellen en in deze thema’s passen Ibiza hoeden natuurlijk als geen ander. Deze hoofddeksels zorgen ervoor dat jij je onderscheid van anderen. En zeg nu eens eerlijk? Je gaat toch naar Ibiza om op te vallen en om in het middelpunt van de belangstelling te staan?

Wat zijn echte Ibiza hoeden?

Ibiza hoeden top 10Ibiza hoeden zijn uiteraard niet zomaar hoeden. Nee, ook deze hoeden moeten natuurlijk wel voldoen aan de laatste trend. Zomaar een hoed kopen en denken dat je er dan bent is niet voldoende. Maar waar aan moet een echte Ibiza hoed dan wel voldoen? De hoeden waarmee jij gespot mag worden op Ibiza zijn vrijwel allemaal gevlochten rieten hoeden. De meest populaire Ibiza hoeden hebben de vorm van een cowboyhoed en onder deze noemer worden ze dan ook verkocht. Maar aangezien de zogenaamde “bohemian stijl” de trend is van deze zomer zijn deze hoeden als het ware gepimpt. Dit kan zijn door een fleurige stoffen band of door kleurrijke veren. Wat je verder tegenkomt zijn natuurlijk bloemen, want deze passen als geen ander in deze stijl. Kralen, schelpen, franjes zijn andere dingen die zo kenmerkend zijn voor Ibiza hoeden.

Naast er lekker hip en hot uitzien heeft het dragen van hoeden ook een praktisch voordeel. De Spaanse zon kan ongenadig schijnen en het dragen van een hoed zorgt ervoor dat je je hoofd en gezicht hier tegen beschermt. Het nuttige met het aangename verenigen is dus eigenlijk wat je doet met het dragen van een hoed. Denk nu niet dat een Ibiza hoed slechts een aanschaf is voor jouw vakantie op dit eiland. In Nederland zelf zijn we ook helemaal weg van Ibiza en de zogenaamde Ibiza avonden en Ibiza weekenden schieten als paddestoelen uit de grond. Dit zijn prima gelegenheden om deze hoeden nog eens tevoorschijn te halen en helpen je bij het zo dicht mogelijk evenaren van die typische en onovertroffen sfeer van Ibiza.

Ibiza hoeden
4.7 (93.33%) 12 beoordelingen