Bekijk alle Ibiza jurkjes

De Ibiza jurkjes van dit moment

Ibiza jurkjesAls er ergens een plek is waar je er goed uit wil zien, dan is dit wel op Ibiza. Op dit “party island” draait alles om zien en gezien worden. En als het om gezien worden gaat, dan wil jij natuurlijk goed voor de dag komen. Goed voor de dag komen doe je zeker als je je houdt aan de nieuwste modetrends. In dit artikel vertellen we je dan ook graag iets meer over de trends met betrekking tot Ibiza jurkjes. Zo weet jij met welke jurkjes je jouw garderobe nog moet uitbreiden voordat je op vakantie naar Ibiza gaat.

Als je naar Ibiza op vakantie gaat dan dienen er zeker enkele jurkjes in jouw koffer of reistas te zitten. Jurkjes horen simpelweg bij Ibiza. Het is het ideale kledingstuk om lekker in te flaneren over de boulevards. Daarnaast is een jurk ook een heel praktisch kledingstuk als je naar het strand gaat. Mooie Ibiza kleding eronder of een mooie top en klaar is “Klara”. Geen ingewikkelde verkleedpartijen aan het strand, gewoon jurkje uit en de zee in, om daarna lekker te bruinen in de Spaanse zon.

Het ontstaan van de Ibiza jurk

Ibiza dressesVanzelfsprekend zorg je ervoor dat jouw Ibiza jurkjes voldoen aan de laatste modegrillen. De Ibiza trend voor dit jaar is de zogenaamde “Bohemian stijl”. Het is een ietwat nonchalante en losse stijl die prima past in het heerlijke klimaat dat op Ibiza heerst. Deze kledingstijl wordt gekenmerkt door invloeden vanuit de hippie cultuur. Het is een stijl die je helemaal jezelf laat zijn en die een beroep doet op jouw eigen creativiteit.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar iets aan kan trekken, want uiteraard zijn er wel degelijk een aantal dingen te noemen waaraan jouw Ibiza jurkjes moeten voldoen, namelijk:

  • Je moet je vrij kunnen bewegen, een strak jurkje is dus in dit geval geen Ibiza jurkje!
  • Jouw jurkje is kleurrijk , waarbij een bloemendesign zeker mag.
  • Jouw look is nonchalant en een tikkie achteloos

Qua lengte kan er veel met een Ibiza jurk. Het maakt niet uit of deze tot aan de knie komt of juist tot aan je enkels. Het gaat erom dat deze voldoet aan de “bohemian way of life”.

In Nederland wordt steeds vaker geprobeerd om Ibiza naar ons land te halen. Er worden regelmatig zogenaamde Ibiza avonden en Ibiza party’s gehouden. Niet alleen is dit een ideaal moment om herinneringen op te halen aan jouw vakantie, maar het is gelijk een mooie gelegenheid om jouw Ibiza jurkje weer eens voor de dag te halen.

Ibiza jurkjes
4.6 (92.5%) 16 beoordelingen