Ibiza jewelsOverzicht van alle Ibiza sieraden

En daar sta je dan…. Op je kamer met je koffer gepakt, helemaal klaar om naar Ibiza te gaan. Een vakantie waar je waarschijnlijk al heel lang naar uitkijkt. Ibiza spreekt immers tot de verbeelding en het maakt hierbij niet uit of je hier voor de eerste keer naar toe gaat of misschien wel voor de zoveelste keer. Een verblijf op dit Spaanse eiland staat garant voor genieten. Genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. En dit is the place to be om eruit te halen wat erin zit.

Maar goed, terug naar je koffer die al gepakt was. Je hebt uiteraard aan alles gedacht. Je heb afwisselende Ibiza kleding mee, jouw Ibiza bikini’s zijn ingepakt en dit zelfde geldt voor jouw Ibiza slippers. Je hoofd en gezicht bescherm je tegen de felle Spaanse zon door een modieuze Ibiza hoed te dragen, kortom, je hebt aan alles gedacht. Maar toch voelt dit niet zo en daar heb je gelijk in. Want wat er namelijk ontbreekt zijn Ibiza sieraden. En jij maar denken dat je alles voor elkaar had…

Welke Ibiza sieraden bij welke outfit?

Ibiza sieraden top 5Het zijn namelijk juiste deze Ibiza sieraden die jouw Ibiza outfit helemaal af maken. Ibiza is immers niet alleen het eiland van zon, zee en strand. Dit Spaanse eiland weet een zekere stijl en elegantie meer te waarderen dan je denkt. Het dragen van Ibiza sieraden dragen bij tot een stijlvolle look. Zo’n look waarbij hoofden zich omdraaien als jij voorbij komt lopen. En zeg nou niet dat je daar niet op zit te wachten….

Maar dan rijst de vraag: waar moeten sieraden aan voldoen om Ibiza sieraden genoemd te mogen worden? Dat antwoord is sneller gegeven dan dat de vraag is gesteld. Laat gewoon de hippie in je los! Ibiza staat bekend om de hippie cultuur die je hier nog in vrijwel authentieke vorm vindt. Oorbellen mogen hier ook echt gezien worden. Deze hebben dan ook kleur en franjes als veertjes en kralen. Ibiza armbanden zijn eveneens kleurrijk en voorzien van kraaltjes, bedeltjes, stof en wat al niet meer zij. Ook haarbanden behoren tot de categorie van Ibiza sieraden. En ook deze laat je zien, waarbij, naast de inmiddels haast vanzelfsprekende felle kleuren, bloemen toch echt de trend zijn van dit jaar. Een sieraad waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar zeker populair is op Ibiza, is het enkelbandje. Dit is een stijlvolle accessoire en als je deze draagt (het liefst bestaande uit muntjes) weet je zeker dat je je onderscheidt van de grote massa. Ringen mogen opvallen en het zal je vast niet verbazen dat ook hier kleur weer het toverwoord is.

Je koffer inpakken doe je natuurlijk nooit op het laatste moment. Dus nu je dit weet, weet je wat je nog moet doen. Koop dan ook snel nog jouw Ibiza sieraden, want dan weet je zeker dat je vanaf moment nummer één de show steelt en je de spotlights op je gericht weet. Rest ons niets anders dan je een mega gave vakantie te wensen!

Ibiza sieraden
4.6 (91.43%) 14 beoordelingen