Bekijk alle Ibiza slippers

Ibiza flip flopsIbiza slippers, wat zijn de trends?

We weten natuurlijk allemaal dat Ibiza in principe gewoon een Spaans eiland is. In principe, want de realiteit lijkt wel eens anders. Het lijkt er soms wel eens op dat Ibiza een soort “status aparte” heeft. Immers, nergens kun je zo feesten en uitgaan als op dit eiland. En  daarnaast heeft Ibiza zelfs een eigen kledingstijl. En dat vindt je op geen enkele andere toeristische bestemming! Bij Ibiza hoort als het ware een eigen dresscode. Deze dresscode omvat alles. Zo zijn er Ibiza hoeden en Ibiza bikini’s, sieraden en tops. En natuurlijk mag footwear in dit rijtje niet ontbreken. Uiteraard zorg  je er dan ook  altijd voor dat er minimaal één paar Ibiza slippers in jouw koffer of reistas zitten.

Een slipper is vandaag de dag zoveel meer dan alleen een simpel stuk schoeisel. Slippers zijn er om jouw vakantiegarderobe compleet te maken. Op vakantie wil je er toch zeker goed uitzien? En al helemaal op een plek waar veel draait om het uiterlijk, zoals dit op Ibiza het geval is. Je stopt daarom natuurlijk niet zomaar een paar slippers in jouw koffer. Nee, jouw slippers zijn echte Ibiza slippers en deze zorgen ervoor dat je van top tot teen “hot en tempting” bent.

Wat zijn Ibiza slippers?

Slippers ibizaDan wordt het nu hoog tijd om jou te vertellen wat Ibiza slippers zijn en, belangrijker misschien nog wel, waaraan ze moeten voldoen om mee te doen in de trend van dit jaar. De trend op Ibiza is de zogenaamde “Bohemian” stijl. Met andere woorden, de zigeuner of hippie look. Dit zie je dan ook terug in de slippers. Hierbij is kwaliteit een sleutelwoord, want Ibiza is ook stijl en elegantie. De ideale Ibiza slipper heeft:

  • Veel franje, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld kralen of suède
  • Opvallende en vrolijke kleuren
  • Heeft gedetailleerde kleurrijke prints, waarbij de zogenaamde Aztec-print erg populair is op dit moment. De slangenprint is een andere aanrader.
  • Lederen riempjes of suède bandjes.

Een tip die we je zeker willen geven is dat je jouw paar Ibiza slippers voordat je op vakantie gaat alvast goed inloopt. Dit voorkomt blaren of pijnlijke voeten op vakantie. Ibiza slippers staan graag in de spotlights en lopen graag met jouw over de boulevards en stranden van dit prachtige Spaanse eiland. Ze zijn gemaakt om samen met jou te chillen en te relaxen. En bovendien om te genieten van al het goede dat dit prachtige Spaanse eiland je te bieden heeft.

Ibiza slippers
4.3 (85.45%) 11 beoordelingen