Bekijk alle Ibiza sieraden

Ibiza tassen, bekijk de verschillen

Tassen op IbizaIbiza, het Spaanse eiland waar je om twee redenen naar toe gaat. Je gaat hier namelijk naar toe om te kijken naar anderen en om bekeken te worden door anderen. En dit alles in een lekker klimaat, waarbij zon, zee en strand de belangrijkste ingrediënten zijn. Het contrast tussen dag en avond/nacht op Ibiza is groot. Overdag is het vooral chillen op het strand of aan het zwembad. De avond en nacht zijn bedoeld om erop uit te gaan. Flaneren op de boulevards en eindigen bij de vetste clubs en de beste feesten zijn dan het tijdverdrijf.

Natuurlijk ben jij als geen ander voorbereid op jouw trip naar dit Spaanse feesteiland. Je hebt de nodige Ibiza kleding al in Nederland gescoord en ook heb je de juiste Ibiza slippers meegenomen. De Ibiza jurkjes die je bij je hebt zijn uiteraard helemaal hip, zodat je er zeker van bent dat je gekleed gaat volgens de laatste Ibiza trends. Maar die mooie en hippe Ibiza kleding en jurkjes zijn dan wel een lust voor het oog, ze zijn niet altijd even praktisch. Ze bieden bijvoorbeeld geen ruimte voor het opbergen van je mobiele telefoon of portemonnee. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet, want daarvoor zijn er de zogenaamde Ibiza tassen.

Wat hoort er in de Ibiza tassen?

Ibiza tas onlineNet zoals bij de badmode, kleding, slippers en hoeden die je op Ibiza draagt, kun je niet zomaar een tas meenemen naar Ibiza. Ook als het gaat om tassen hou je je natuurlijk aan de trend die Ibiza tassen heet. Door je aan deze trend te houden ben je er zeker van dat jouw Ibiza tas past bij jouw Ibiza kleding. Maar dan moet je uiteraard wel weten wat er verstaan wordt onder Ibiza tassen? Qua model kun je eigenlijk niet mis gaan. Ibiza tassen kom je dan ook in vele modellen tegen. Zo zijn er niet alleen beachbags, festivalbags, sjieke clutches, maar ook de good old canvas tas kom je hier tegen.

Wat zo’n tas nu echt een Ibiza tas maakt is de uitvoering ervan. En deze zomer is er maar één trend en dat is de hippie (of Bohemian) trend. Ibiza is altijd al een eiland geweest waar vrij veel kon en mocht en waar de levensstijl iets “losser” is dan elders. Hippies hebben zich hier dan ook altijd thuis gevoeld. Dit jaar lijkt Ibiza de hippie in het Spaanse zonnetje te willen zetten. De Ibiza tassen zijn dan ook kleurrijk, waarbij de kleuren ook echt mogen knallen. De tassen zijn voorzien van de nodige franje en/of zijn uitgevoerd met kralen, bloemen of symbolen, waarbij hartjes en sterren ronduit favoriet zijn. De tassen zijn gemaakt van mooie materialen als suède, het beste katoen en ook van riet.

Met de juiste tas hoor jij er dus helemaal bij. En daar is het natuurlijk wel een beetje om te doen als je naar dit eiland op vakantie gaat. Nu je weet hoe jouw Ibiza tas eruit hoort te zien is het natuurlijk nog slechts een kwestie van er eentje kopen. Zo kom je direct goed voor de dag, maak je jouw Ibiza outfit compleet en oh ja…….je kan er jouw portemonnee en mobiele telefoon ook nog in kwijt. Hip, hot en handig dus!

 

Ibiza tassen
4.7 (93.85%) 13 beoordelingen