Bekijk alle Ibiza tops

Top op ibizaWelke Ibiza tops neem jij mee op vakantie?

Kies je voor een vakantie naar Ibiza, dan kies je voor een vakantie naar een heel andere wereld. En daar hoef je dan nog niet eens zo heel ver voor te vliegen. De relaxte way of life op dit Spaanse eiland is ongeëvenaard. Dit relaxed mag je natuurlijk wel met een knipoog nemen. Overdag is dit namelijk zeker het geval, maar ’s avonds en ’s nachts gaan alle remmen los en is het feesten geblazen. Maar, en dat is het mooie aan Ibiza, vrijheid blijheid, alles mag en niets moet.

Op Ibiza draait veel om het uiterlijk. Vanzelfsprekend wil jij er dan ook op je best uitzien. En als je dat inderdaad wil, dan is een goede voorbereiding op jouw vakantie natuurlijk al het halve werk. Bij een goede voorbereiding hoort vanzelfsprekend de altijd lastige vraag: “welke kleding neem ik mee?” Het is goed om te weten dat Ibiza eigenlijk een eigen dresscode heeft. Zo bestaat er zelfs iets als heuse “Ibiza kleding”. Je kan alles onder Ibiza kleding scharen, maar wijn lichten in dit geval graag de top er voor je uit.

Een top is namelijk een populair kledingstuk dat in vrijwel geen enkele dameskoffer ontbreekt. Maar denk nu niet dat je op Ibiza kunt volstaan met de tops die je hier draagt. Nee, daarmee steel je zeker de show, maar in elk geval niet op de manier die je graag zou zien. Nee, op Ibiza draag je natuurlijk Ibiza tops. Ibiza tops zijn gemaakt van de fijnste materialen, zodat deze te allen tijde comfortabel zitten. Ook wanneer de Spaanse zon het op je gemunt heeft.

Ibiza tops in alle kleuren en modellen

Ibiza tops aanbodDe trend voor deze zomer is dat Ibiza tops zijn geïnspireerd op de hippiesfeer die je op Ibiza vindt. Deze stijl van kleden wordt ook wel de Bohemian stijl genoemd. Felle kleuren voeren hierbij de boventoon, je mag laten zien hoe kleurrijk je bent. De tops dragen wijd en zijn veelal versierd met allerlei tierlantijntjes als kraaltjes, franje en wat al niet meer zij. Kies je voor een Ibiza top met een print, dan zijn bloemen zeker een trend te noemen. Maar ook de zogenaamde “Aztec-print” wordt veel gespot.

Uiteraard zorg je ervoor dat je passende Ibiza kleding hebt die goed combineert met jouw Ibiza tops. Ook zorgen de juiste sieraden voor een stijlvolle en elegante aanvulling op deze tops. Tot slot zet je jouw Ibiza hoed op en Ibiza, met al het goede wat het te bieden heeft, ligt aan je voeten. Ben jij er klaar voor?

Ibiza tops
4.7 (94%) 10 beoordelingen